Vinius Prestige Label No Guts No Glory Pinot Noir

€10,95
Levertijd: 1-3 werkdagen

Met de aanschaf van deze heerlijke wijn steunt u Stichting No Guts No Glory. Deze stichting organiseert bijzondere belevenissen en laten wensen in vervulling gaan voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. Omdat de stichting gelooft in de kracht van muziek, hebben veel wensen een muzikaal karakter. Denk o.a. aan het mogelijk maken van huiskamerconcerten, concert- en festivalbezoeken, de aanschaf van een muziekinstrument en het regelen van muzieklessen. Kijk voor meer informatie op www.stichtingngng.nl.

Het No Guts No Glory Label is onze eigen label. Uitgekozen met zorg en zorgvuldigheid én met veel plezier.
De wijngaarden vind u tussen Narbonne en Limoux richting Pyreneeën. Op de wat hogere percelen is eigenlijk altijd wind, die dan wel vanuit de Middellandse Zee dan wel vanuit de Atlantische kust waait en zorgt voor verkoeling in de wijngaarden, maar die tevens zorgt dat er minder schadelijke insecten in de wijngaarden vertoeven.
Wijnen ondergaan een moderne temperatuur gecontroleerde gisting. Gestreefd wordt naar een stijl van moderne “schone wijnen” die de karakteristieken van de druif behouden.

 

 

IGP Pays d’Oc
100% Pinot Noir

 
 
Kleur wijn: Rood
Soort wijn: droog
Alcoholpercentage: 13 %
Druiven: Pinot Noir
Inhoud fles: 0,75 l
Gerechten: kip, lichte vleesgrechten, gevogelte
Drinktemperatuur: 16 °C
Streek: Languedoc
0 sterren op basis van 0 beoordelingen