Wijnproeverij

Bij VINIUS® kun je uiteraard ook terecht voor een leuke en leerzame wijnproeverij. Onze 2 vinologen kunnen je op verschillende manieren wegwijs maken in de wereld van de wijn.

Hieronder zie je een aantal mogelijkheden die wij bieden:

Wijnproeverij bij je thuis
Heb je een groep van tenminste 8 personen dan verzorgen we graag een wijnproeverij bij je thuis. In overleg met jou stellen we de wijnproeverij samen, waarbij je de keuze hebt uit diverse wijnlanden, soorten wijn en prijsklassen. Neem contact met ons op als je interesse hebt in zo'n gezellige proeverij via [email protected].

Voorjaars- en najaarsproeverij
Twee keer per jaar houden we een proeverij waarbij je ruim 30 wijnen kunt proeven, begeleid door een aantal lekkere hapjes. Deze proeverij organiseren we in een horeca-locatie binnen Eindhoven en omgeving en kost € 15,00 per persoon.
Meer informatie over deze proeverijen vind je, zodra ze zijn gepland, op deze pagina. 

Wijn-spijs proeverijen
Met enige regelmaat organiseren wij een wijn-spijs proeverij. Dit vindt doorgaans plaats in restaurant, waarbij de chef-kok een mooi menu samenstelt en wij daarbij een aantal passende wijnen presenteren. Deze proeverijen draaien om de combinatie tussen eten en wijnen en hoe deze elkaar kunnen versterken. 
Meer informatie over deze proeverijen vind je, zodra ze zijn gepland, op deze pagina. Helaas kunnen we deze proeverijen voorlopig, vanwege de Corona-pandemie, niet organiseren.