Hahn Estates

Hahn Estates is eigendom van de familie Nicolaus Hahn. Nicolaus (Nicky) Hahn is een Zwitserse zakenman en avonturier, wiens avontuurlijkheid en spirit hem en zijn familie naar Monterey brachten in de 70er jaren. Tijdens hun leven in Engeland hadden de Hahn’s reeds een voorliefde voor Californische wijnen ontwikkeld.
Een zoektocht van ruim twee jaar bracht hen naar Monterey County, met haar adembenemende schoonheid en ideale klimaat en condities voor het verbouwen van druiven. Nicky realiseerde zich al snel dat deze regio net zo veel potentieel in zich had om topwijnen voort te brengen als elke andere regio in Californië. Nicky en zijn vrouw Gaby kochten de Smith & Hook Winery in 1980 en lanceerden kortgeleden Cycles Gladiator. Hiermee legden zij de basis voor een lange termijn verbintenis om alle potentieel te benutten dat Monterey hen beloofde.
De wijnen die onder de estate naam worden verkocht zijn echte kwaliteitswijnen van het fijnste fruit dat tevens handgeplukt is. Lees meer op www.hahnestates.com.