Esteban Martin Proefdoosje Zomer Spaanse wijnen

€32,70 €29,70
Levertijd: 1-3 werkdagen

Vanwege de huidige situatie omtrent corona zijn we genoodzaakt om vaker thuis te genieten van een glaasje wijn. Daarom hebben wij weer een proefdoos met 2 x 3 wijnen voor u samengesteld. Hierin zitten 2 witte-, 2 rosé- en 2 rode wijnen.

Het betreft zeer betaalbare nieuwe wijnen in ons assortiment met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Leuk om te proeven en te vergelijken en bovendien kennis te maken met deze nieuwe wijnen.
Uiteraard krijgt u bij dit proefdoosje een aantrekkelijke korting! De wijnen komen uit Spanje en zijn allemaal van het wijnhuis Esteban Martin.

Bodegas Esteban Martín is opgericht in 2003. Het is een innoverend door familie gerund bedrijf. Als zijnde pionier in ecologische duurzaamheid, maken ze enkel Vegan wijnen. Het huis ligt in het gebied Cariñena. De wijngaarden, bijna 300 hectare, zijn eigendom van  de familie.

Gelegen aan de voet van de Sierra de Algairen is het weer in dit gebied is vrij extreem, met zeer hete zomers en zeer koude winters naast een noordenwind genaamd Cierzo.

De wijnmaker streeft naar kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Hij heeft een diep respect voor de natuur en zoekt naar evenwicht tussen milieu, klimaat, spanning en grond.

Twee flessen witte wijn
Bleek citroengeel van kleur. Lichte aroma's van bloemen en tropisch fruit. Verfrissend en erg lekker om in het weekend of op vakantie van te genieten tijdens een zonnige dag.

Twee flessen rosé
Mooie helder roze kleur met een jeugdige neus van rozen en aardbeien. Verfrissend in de mond, fris en fruitig van aard. Geniet van deze wijn in de tuin of bij een picknick. Het is misschien net als het herontdekken van een zomerliefde!

Twee flessen rode wijn
Helder robijnrood van kleur. Een intense neus van rood fruit, bloemen en kruidigheid. Vers e rode vruchten  in de mond, met mooie zachte tannine. Een heel gemakkelijke drinkwijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen